2024-04-09 229 views
首先要食既係每人一份既鮑汁花菇鮑魚炆鵝掌,一坐低就有得送,花菇鮑魚同埋鵝掌都係每一碟有兩隻,鮑魚都好大隻,口感好爽嫩,鵝掌就勁腍,炆得好入味,花菇亦都好香,配上醬汁味道好好🍲🍲跟住就係生日夠4個人黎呢度既話就會送既海鮮拼盤!入面都好豐富;有大魷魚+墨魚咀+新鮮白鱔+大扇貝+大蜆,墨魚嘴好大粒,亦都好爽脆,燒完特別香,大魷魚又係夠晒煙靭,好有口感,白鱔就超厚肉,總之每一款都勁好食🍢🍢而呢度又有其他炸物好似炸蝦,炸洋蔥圈,炸蠔呢啲,全部都好新鮮好香脆,即叫即炸,唔會有隔夜既油益味,又唔會炸到油淋淋,好乾身爽脆,味道一絕🍤🍤呢度既甜品同樣地好食,馬卡龍果啲都唔會太甜,加上依家有抽獎,每枱每位都可以抽,好似我咁就抽中四人同行一人免費,可以下次黎到再用,大好運呀!