同老公去銅鑼灣拍拖後我突然間想食串燒老公知道最近係登龍街開左間新野所以就話去試下7點半去到,唔見有客原本仲諗住因為新開唔多人點之坐低後都無一陣,就瞬間爆滿!仲要勁多外賣😅😅搞到order後都等左輪先上到菜🔆即開新鮮蒜蓉大生蠔(兩隻)好新鮮既生蠔,真係大大隻,蒜蓉醬汁非常香口野味! 🔆蒜蓉扇貝帶子(兩隻)個蒜蓉汁同生蠔個係一樣,帶子都大隻,都係好新鮮! 🔆錫紙花甲粉一開始以為鍚紙盆上菜,但原來係一碗粉花甲好多,仲有娃娃菜同金菇,配粉絲,湯底辣辣地,勁野味!好味到個湯都飲埋! 🔆安格斯牛仔骨、🔆薄切牛舌、🔆脆香雞皮(兩串)牛仔骨:一客得4件,味道不錯,但就小左小小~薄切牛舌:燒到岩岩好,仲有肉汁好juice ! 無過曬火位變乾柴!脆香雞皮:每一串都好足料,好多雞皮,真係燒到脆卜卜,入口勁正,好似食緊薯片咁👍🏻🔆雞全翼(兩串)燒野食點小得燒雞翼!全隻翼食落最滋味,配上燒烤料,好好味! 🔆原條燒粟米又到我至愛既燒粟米,原條燒分件上,粟米好甜,所以點燒都好味! 🔆五花腩肉串(兩串)五花腩在食燒肉時真係不得不吃,燒到脆卜卜既外皮,加埋啲燒烤料,真係very juice ! 🔆原條火箭魷魚筒等左最耐
同老公去銅鑼灣拍拖後
我突然間想食串燒
老公知道最近係登龍街開左間新野
所以就話去試下

7點半去到,唔見有客
原本仲諗住因為新開唔多人
點之坐低後都無一陣,就瞬間爆滿!
仲要勁多外賣😅😅
搞到order後都等左輪先上到菜

🔆即開新鮮蒜蓉大生蠔(兩隻)

好新鮮既生蠔,真係大大隻,蒜蓉醬汁非常香口野味!

🔆蒜蓉扇貝帶子(兩隻)

個蒜蓉汁同生蠔個係一樣,帶子都大隻,都係好新鮮!

🔆錫紙花甲粉

一開始以為鍚紙盆上菜,但原來係一碗粉

🔆安格斯牛仔骨、🔆薄切牛舌、🔆脆香雞皮(兩串)

牛仔骨:一客得4件,味道不錯,但就小左小小~

🔆雞全翼(兩串)

燒野食點小得燒雞翼!全隻翼食落最滋味,配上燒烤料,好好味!

🔆原條燒粟米

🔆五花腩肉串(兩串)

🔆原條火箭魷魚筒

等左最耐,好彩都有驚喜,無燒到變柴枝,反而好厚肉多汁,好好味🤤

以新開黎講真係不錯,環境同食物質素都好好,而家係openeice 訂座仲可以有88折discount,真係值得一試!