2020-03-05
近排同朋友去親gathering 食親都打邊爐,開始食到悶曬🤭不過無計我真係好鍾意食熱野😬😬😬所以最後搵左呢間「串grill」任飲任食自轉串燒店😋平時食串燒閒閒地十幾廿蚊串💸,又貴又要等勁耐⋯仲要有時燒到好乾咁🥱所以次次都最多六七串,又食唔曬自己想食既野😭😭😭今次就無呢個煩惱啦😜有40幾款唔同類型🍢任食,食一半都翻曬本🤣🤣🤣一入去見到呢座機真係成頭問號❓❓❓好似好難用咁,不過唔洗自己出聲,啲店員已經好熱心教我地用,連醬汁至點餐方式都有逐一介紹比我地知,又好貼心比左一人一件圍裙防止彈汁💯💯服務一流👍🏻👍🏻👍🏻野食方面整得好夠味,不過我覺得加埋佢啲沙嗲醬就再提升左🤤我地差唔多大半個menu都有試匀曬,無伏🥳仲有幾樣encore 左😛和牛同牛舌都好推薦🤤🤤🤤燒完仲係好juicy!雞軟骨唔係得粒骨,有啲軟軟地既野包住,無咁”確”口😋雞蛋仔唔係一底底,係一粒粒咁燒,燒完感覺似蛋糕仔咁,都幾新鮮🤓腸類之中台灣腸同豬柳漢堡腸都好少見,燒完加啲椒鹽勁正,吊起左個味,我一個人加埋都食左過十條🤪🤪🤪仲有就係我的至愛蕃薯仔🍠燒完唔會好乾,甜甜地真係食到我無停口🤤🤤🤤總結黎講呢,呢到可以方便同朋友傾計唔洗下下
和牛同牛舌都好推薦🤤🤤🤤燒完仲係好juicy!
雞軟骨唔係得粒骨,有啲軟軟地既野包住,無咁”確”口😋
總結黎講呢,呢到可以方便同朋友傾計唔洗下下睇住個火,唔會似某啲自助串燒店咁要人手反啲串燒(好易分心嫁麻😑⋯)
同埋唔知係咪佢唔係明火燒,我覺得燒出黎啲野食真係唔乾,手殘都燒到master piece😉😉😉又係平時等咁耐,平均七分鐘都可以起一轉,又唔會燒到個人興烚烚🤯🤯🤯真心唔錯😁
最緊要係可以慳住個荷包🤓喪食都唔洗心掛掛逐串計,你知啦,朋友聚會最緊要係咩呀?飽呀!😆😆😆😆😆