2020-06-13 91 views
今次同屋企人試新野,自助串燒放題!溫馨提示:之前試過walk in 冇位所以今次老婆晨早book定位 達后店員安排入座並會為詳細為我們介紹爐具],燒烤時間,烤煮方法::, 枱上還附上設計特別的濕紙巾], 字眼仲幾::。之後端來一個食物架, 可放5盤每盤串, ]order時不能超出60串的::。 ]]點了一隊五花八門的食物,] 便開始玩 燒烤大餐, 第一輪每款肉類都燒一啲試下, 食過好食再柯打, 飲品可在飲品櫃內自取, 雖然有雪糕但不能自取 需要店員安排。] 燒完第一轉食物大概要十分鐘左右, 開頭覺得要等好耐, 但慢慢燒下燒下個爐燒熱咗平均都係6-7 分鐘都算快. 整體嚟講放題兩小時,我哋三個人一個爐都夠時間食, 個人超喜愛燒牛脷, 厚切口感非::, ]其餘個人喜歡肩肉眼 牛肋腩 肉味比較重 ,台灣腸, 五花腩 ,豬頸肉和雞中翼, 全部食物沒有加工任何調味, 全部因個人喜好自我::,]旁邊放了鹽,椒鹽,孜然粉,香辣粉,自家燒汁。 ]還有三款醬汁選擇, 個人喜愛自家沙::, ]最後埋單食埋雪糕::
今次同屋企人試新野
,自助串燒放題

達后店員安排入座並會為詳細為我們介紹爐具
]
,燒烤時間,烤煮方法
::, 枱上還附上設計特別的濕紙巾
, 字眼仲幾
::。之後端來一個食物架, 可放5盤每盤串,
order時不能超出60串的
::。
]
點了一隊五花八門的食物,
]
旁邊放了鹽,椒鹽,孜然粉,香辣粉,自家燒汁。
]
還有三款醬汁選擇, 個人喜愛自家沙
最後埋單食埋雪糕
Type of Meal