2019-08-10 183 views
除左車仔麵之外 泰國菜會係我第二個最愛 今日又係機場食泰國菜 不過有dd失望 一d都唔正宗既泰國菜冬陰功湯金邊粉餐 (機場員工價) $50(好味指數: 😋😋)黎個湯粉餐可以自由配搭唔同既粉 雖然個湯底睇落個色水唔錯但比較淡 海鮮又唔多而且唔太新鮮木瓜絲沙律 (機場員工價) $60(好味指數: 😋😋)同事嗌左個木瓜沙律 我偷食左佢一啖 佢完全推翻左我甘多年黎食木瓜沙律既印象(簡單d黎講個味完全唔係木瓜沙律) 個醬汁仲好鹹泰潮湯檬粉餐 (機場員工價) $43(好味指數: 😋😋😋)另一個同事嗌左札肉檬粉 同事話正正常常甘 不過見最後同事都係無食晒整體黎講 中規中矩 唔係話難食不過都唔係好食 雖然上面標既價錢係員工價錢 但正價好似都係貴1x蚊左右 不過覺得機場有其他更好選擇 唔一定需要揀黎間(為最高)整體食物質素: 性價比: 推薦指數:

冬陰功湯金邊粉餐 (機場員工價) $50
(好味指數: 😋😋)

木瓜絲沙律 (機場員工價) $60
(好味指數: 😋😋)

泰潮湯檬粉餐 (機場員工價) $43
(好味指數: 😋😋😋)

為最高)
整體食物質素: