2022-05-28 539 views
之前都知道e間拉麵一直都有幾多人排隊,今日同朋友早少少出發等左大概15分鐘就有位了~最吸引係玉子拉麵、叉燒拉麵、長浜No 1 拉麵,當中主要分別係玉子同叉燒嘅比例,而No. 1 拉麵就咩都有,岩哂第一次食嘅朋友~長浜No. 1 拉麵 $115三大塊紫菜,未浸湯仲脆架,有四塊炭燒過嘅叉燒,特別惹味,但係有兩塊可能浸耐左就hi啲,最欣賞係個湯底,豬骨味超濃郁又唔鹹,就咁飲都好正❤️總結:除左座銀嘅雞白湯拉麵之外,佢係少數令我係香港覺得滿意嘅拉麵🍜如果大家係拉麵控,不妨一試~評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

長浜No. 1 拉麵 $115

評分(5⭐️為最高):