2019-05-28 82 views
今日中午又要過海見客,咁辛苦當然唔可以虐待自己。決定搵埋d 老友帶我食野啦,佢地係中環既白領,所有貴價同平價食肆已經熟哂路。今次佢地帶左我黎呢間位於雲咸街既steak bar, 入座前我都循例望下openrice d 評價先,好似評價都唔錯,值得一試。呢度既套餐有6️⃣款,我地分別揀左3️⃣款大家share 食,套裝會有沙律🥗,小食同埋白飯🍚跟埋。吉列牛🐮會以小型鐵板上,牛扒已經預先煮左1成熟,只要係個鐵板上稍微加熱就可以食得。另一個招牌菜,頂級板腱牛扒🐮,一切開就覺得塊扒好靚,顏色粉嫩,入口果然牛味濃郁,可以用燒汁或者岩鹽稍作調味。吉列炸牛扒⭐️⭐️⭐️頂級板腱牛扒⭐️⭐️⭐️⭐️香煎魚柳⭐️⭐️⭐️

吉列炸牛扒⭐️⭐️⭐️

頂級板腱牛扒⭐️⭐️⭐️⭐️