2019-08-02 277 views
今日我去左trois cafe呢一間中環穩世Cafe 我開極力推介俾大家去一定一定要去試 呢一間Cafe我一試就愛上佢哋係主打Panini 咖啡同埋茶我哋嚟食lunch 就叫咗個牛油果烤鰻魚配牛角包 真係好正 佢裏面有蒲燒鰻魚 松露碎蛋沙律同埋牛油果 口感非常正 呢一種fusion我都係第一次食 我係一定會返嚟食👍🏼👍🏼👍🏼另外我哋再嗌咗個日式叉燒拖鞋麵包 拖鞋麵包佢本身係比較有咬口 所以如果你鍾意食法式麵包嘅話 呢一個就啱晒你啦 佢一日式叉燒就好似平時我哋食拉麵一樣 仲有糖心蛋 車打芝士系裡面 好好食㗎 而且呢個價錢我覺得係超值添呀 講到嘢飲 大家都知我好鍾意玫瑰味嘅嘢飲 呢度竟然有玫瑰latte 仲要係唔含咖啡嘅 佢嘅花味超香 同埋佢啲奶都好滑 呢個都係必叫😍另外我哋仲叫咗個iced latte佢 個賣相靚就唔再話 佢仲可以俾你揀唔同嘅豆 所以如果咖啡控嚟到嘅話就啱晒你啦.