2019-10-06 1135 views
【中環CP高西餐廳】今日有嘢要出去中環做,所以大約四點出到去,咁岩遇着下午茶睇一睇餐牌下午茶都幾抵食😍以下兩個為下午茶餐包飲品!🍝卡邦尼意粉 💰$48hkdCarbonara 汁夠濃掛麵條😋$48份量不會太少,夠女生吃。真係好抵食😍良心🍟🐠Fish and chips 💰$98 hkd 下午茶來說會貴少少,但係食落又會覺得呢個價係正常😂 炸魚和薯條夠熱夠酥脆(唔知有冇落啤酒係麵糊中),因為好驚啲炸漿會係硬過石頭咁樣,魚不會乾還保持濕潤感👍🏻薯條夠粗,配上黑松露沙律醬😋正! (散叫) 🍕巴馬風乾火腿蘑菇薄餅💰$148hkd本身好驚食唔晒,但係知道呢個係薄脆餅底就ok 😂呢款紙咁薄嘅底我通常會捲住嚟食,好似Burrito。薄餅烤得非常脆,Parma ham亦算多👍🏻good 今天過着休閒的下午😁 P.S 須加10% service charge 📍Espuma (中環)中環威靈頓街2-8號威靈頓廣場M88 17樓
【中環CP高西餐廳】
今日有嘢要出去中環做,所以大約四點出到去,咁岩遇着下午茶
睇一睇餐牌下午茶都幾抵食😍
以下兩個為下午茶餐包飲品!
🍝卡邦尼意粉 💰$48hkd
Carbonara 汁夠濃掛麵條😋
$48份量不會太少,夠女生吃。
真係好抵食😍良心
🍟🐠Fish and chips 💰$98 hkd
薯條夠粗,配上黑松露沙律醬😋正!
(散叫) 🍕巴馬風乾火腿蘑菇薄餅💰$148hkd
薄餅烤得非常脆,Parma ham亦算多👍🏻good
今天過着休閒的下午😁

中環威靈頓街2-8號威靈頓廣場M88 17樓