2019-05-04 373 views
平時食開一人火鍋都係去快餐店食,今日見到這間101手工小火鍋念著幾得意想試下,點知中大伏😰我叫左個酸菜白肉鍋,餐飲要凍茉利花茶。杯茶普普通通。等左5分鐘,個職員就送左個鍋過來。我一睇就知今次中伏⋯⋯個煲數來數去得過3塊好硬的豬肉,台灣腸都只係得兩片(沒錯,係兩片唔係兩條),其它就係一大堆椰菜。食左一陣念著件豆卜會吸左D湯汁,點知一咬開乾到沒朋友,完全唔知自己食緊咩。我自己數過佢成煲嘢成本價$20以下。自問你收我$72,我真是未食過Hea 成咁的一人火鍋,對面快餐店都比你好幾倍😡食左成餐最好係碗麵,但唔係因為佢好食,而係夠多可以食得飽。如果沒佢,今次真是食唔飽又難食,食完一肚氣走人😡😡😡