2023-04-05 670 views
響深水埗北河街, 請左一日假陪老婆, 佢話想食西餐就黎左門口布置幾特別, 旁邊仲有地方養貓仔, 氣氛幾好, 夜晚應該幾好FEEL收費真係唔算貴, 我叫左個豬扒拼漢堡, 老婆點左個安格斯牛柳, 女人怕肥喎多士配果醬: 跟餐, 無乜特別餐湯: 老婆要白湯, 我要紅湯, 個紅湯得喎, 事關大部份紅湯都係菜味重, 但佢就好平衡, 清清楚楚飲到湯中肉味, 配合得好適中豬扒: 唔厚, 但爽, 輕微烤味漢堡: 口感堅實, 肉汁差D, 同平時食開既差唔多, 合格以上意粉: 好幼下, 靭到係煮到當好, 但真係幼左D唔習慣老婆個牛柳食左少少, 都好有牛扒味, 唔係行貨咖啡: 佢地有賣咖啡, 啡味濃得黎帶少少酸, 整體係唔錯既雪糕: 細細杯朱古力, 唔識乜牌子, 朱古力味一般, 無混朱古力粒, 普普但好過亞波羅順帶一提, 雪糕係隨便派既, 老婆果個係海鹽味, 真係無試過, 味道唔甜唔醎幾得意
響深水埗北河街, 請左一日假陪老婆, 佢話想食西餐就黎左

多士配果醬: 跟餐, 無乜特別
豬扒: 唔厚, 但爽, 輕微烤味
意粉: 好幼下, 靭到係煮到當好, 但真係幼左D唔習慣
老婆個牛柳食左少少, 都好有牛扒味, 唔係行貨
咖啡: 佢地有賣咖啡, 啡味濃得黎帶少少酸, 整體係唔錯既
Other Info. : 兩個人中午$240落樓, 算係幾抵食, 但出餐就慢左D
2023-03-27
$120 (Lunch)