昨晚, 在新北江商場食到唔知食咩好, 行過原宿地帶後面, 行行下見到依間食川菜既, 起初睇落唔錯喎, 辣一辣過下癮都好, 點知中哂大伏!!! 叫左個手撕雞, 乾拌面, 來到都叫靚仔既, 點知金玉其外敗絮其中, 碟手撕雞有曱甴呀!!! 喂睇少眼咪變左加料?! 仲要呀, 好似見到佢用咪哂D大陸一滴香來開湯底呀, 都唔知仲有幾多食物食材都係用大陸, 偷偷地用, 到時食到有事都唔知!!! 有無人都一樣試過? 個老闆娘D態度仲要惡到呢, 同佢講碟野好似有蟲喎, 講唔到半秒就大聲吊我話咪亂講野喎!! 咁真係好過份囉, 本來好聲好氣同佢講, 但係串成咁無辦法啦, 關乎大眾衛生無辦法唔講出來啦!!
2019-07-12
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)