2020-10-18 589 views
轉左新鋪,質素下降不特止,重加左價,以前電話只係落雨收得唔好打唔通,而家轉左新鋪,以為會有改善點知就算吳落雨,都長期都打唔通😑轉左新鋪重衰左,已經幫襯10年,打唔通我都堅持經常打電話撞下彩,打得通就去買。打唔通就算~~因為去排隊要起碼九個字。以前個阿姨成日都會收多左錢,要自己計先至準,我都吳介意,但係今次,由於電話真係打咗幾個禮拜都唔通,所以我泥排隊買,點知佢4個海膽三文魚腩手卷俾咗4個剩海膽手卷,比錯都唔緊要個海膽手卷啲海膽兩隻顏色,我叫紫膽,比較深色小小,咬咗落去先見到底嗰層全部係黃色好淺色,根本係兩隻品種,仲要有好多白色透明滑潺潺嘅野,全部掉晒! 2個鵝肝手卷有D未熟,掉埋!攞外賣行返去隔離食,d紫菜己經濕到好似紙巾濕咗水咁🤷🏻‍♀️ 真係要放棄,已經比左好多次機會。。。Ps.味道唔同咗,最出名嘅半版海膽成個月都冇貨返,最鍾意食嘅嘢已經冇咗所以我唔會再幫襯88
  • 半板大馬糞海膽手卷