今日行沙田吾知食咩好,行到見到佢見冇食過就問朋友不如食這間,咁大約等左15分鐘就入去食。超多人滿座,心諗這間店開左幾間分店又咁多人食,好期待好味道,但點知最後黎份量吾多,味道好普通吾覺特別,我地2個女仔叫左3樣野中午吃黎講都飽但吾覺抵食。出到去朋友求其找間都好過佢。可能食得太多出面的韓國炸雞,會覺得這個真係偏普通吧!~諗左好耐吾明點解可以有8間分店……Squid ink mari $75:3樣野我地唯一這個味道好味而份量多,抵食,吃不到墨魚汁味但起碼有色和有少少醋味易入口,中間墨魚都有口感而有味道,每人一個花都好飽肚。Rapokki $72:待應話超辣我地都冇所謂,所以我地就照叫黎食,點知辣係辣但好甜,醬又杰。朋友覺得醬汁吾好味,面和年糕配菜之類都不錯,食左一半沒有吃了。Chicken onion saland $88:洋䓤沙律好難吾好味,可以消滯同香口,炸雞好多粉又超吾夠醬,雞肉幸好都嫩吾鞋口。份量都正常。
2016-01-31
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)