2019-02-01 70 views
成9點先係大埔收工,同個同事去直街果邊最多野食。稻八好似開咗一段時間都未食過,見到每位248放題,有海鮮食,就試下首先係選左個昆布湯底,清清地,都好多昆布!而我哋嗌既餐無牛既,得豬肉羊肉國雞肉!豬肉就正正常常。而雞肉就好軟同吸左湯既味,好好味!羊肉就有淡淡既羶味,唔重羶味岩d怕羶既人個餐既重點來了,望落都好豐富,有北寄貝元貝蠔等等,每樣都大大隻任食既區域有齊邊爐必食既選擇,唔同既菜同丸。而又多左沙律菜同芝麻八爪魚既前菜,幾好炙燒和牛,咬到一d都唔靭依幾串係自己炸既,有一個區域可以自制天婦羅,有圖教點樣加粉再放落去炸,幾好玩,仲要係好好味架蝦滑墨魚滑算彈牙,同花膠都係任食依個雪糕櫃都係任食,有普遍既糯米滋之外,竟然有喜愛吃既榴連雪條!總括尼外,依個價錢食到既種類都多,質素都算高既!下次會再尼食

炙燒和牛,咬到一d都唔靭

蝦滑墨魚滑算彈牙,同花膠都係任食

2019-01-21
$270 (Last Night Supper)