2015-04-19 1441 views
今日同2個朋友黎試下呢間手打烏冬, 星期5 ge 6:45黎到仲有空台, 唔洗等, 不過限時一個鐘, 實在有d急.我地3個人叫左一個厚切豚肉烏冬, 黑椒蜆肉烏冬, 蛋捲同炸蠔. 烏冬唔洗5分鐘就上台, 用石鍋裝住熱辣辣. 而且幾大鍋, 有成十幾隻蜆肉, 好足料, 黑椒湯底好香. 而厚切豚肉有3件, 每件有成吋厚, 名副其實ge厚切, 但有點un, 烏冬彈牙, 係不錯ge手打烏冬.小食叫左2款, 蛋捲好大份, 入面有好多料, 玉米, 芝士, 蟹柳, 肉粒等, 表面鋪左好多木魚同紫菜, 食落好多層次, 好食!另外叫ge炸蠔就無咩特別, 勝在新鮮炸起, 蠔有點細.總括黎講, 呢度ge手打烏冬幾好食, 但未至於好食到要排隊, 而且要限時一個鐘, 偶然經過ge話可以一試!

厚切豚肉烏冬
黑椒蜆肉烏冬
蛋捲
另外叫ge炸蠔就無咩特別, 勝在新鮮炸起, 蠔有點細.
炸蠔
2015-04-10