食完個Lady M就去咗排隊食海南少爺✌🏻✌🏻因為呢一間都係可以用coupon同埋經過呢間店舖 食物嘅賣相都唔錯於是就等位啦✌🏻✌🏻✌🏻呢間我足足等咗一個鐘我滿心期待入去食😂😂😂首先嗌佢個招牌海南雞飯HK$188 呢個會有個油飯同埋個湯跟埋 ✌🏻✌🏻✌🏻我就覺得呢個海南雞飯一般般 啲肉又唔係好滑係加埋啲汁一齊食先叫好食少少之後嗌左個馬拉盞炒通菜 價錢忘記了☺️呢個嘅辣到適中✌🏻✌🏻✌🏻又唔會太油馬來酥餅 HK$48呢個會跟埋一個咖喱汁熱辣辣加埋啲咖喱汁絕配✌🏻✌🏻滷水拼盤 HK$128 呢個有糖心蛋 豬手 豆腐 雞腳我就覺得呢碟野凍咗少少😂😂😂味道就一般😂😂香脆腐皮卷HK$85 呢個咬落去都係凍㗎😅😅我覺得好似擺咗好耐咁當時2100hrs 而且食到一半有個店員就問使唔使幫我哋收碟 其實啲嘢食都未食晒好似吹我哋走咁😂😂😂總括來講可能我嘅期望太大😂😂我真係覺得食物質素麻麻 係坐得闊落對住過海加上有coupon真係好抵食 我哋三個人用埋coupon折咗都係比$398✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻
食完個Lady M就去咗排隊食海南少爺✌🏻✌🏻

我真係覺得食物質素麻麻 係坐得闊落對住過海
✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻
2021-04-08
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$134 (Dinner)