2016-10-27 490 views
因為Starbucks無位, 為求有個地下hea下入左Pacific.發現竟然有窩夫賣, 即叫即整等15分鐘, so fresh!$48份量唔惹小, 窩夫目測有成3至4cm厚, 質感鬆軟, 而家好少食到厚底鬆軟o既窩夫, 通常都係偏扁又硬適合墊煲底. 佢唔係我食過最好, 但真係赢唔少所謂甜品店出品o既窩夫, 而且價錢又平過甜品店, 仲有朱古力雪糕好濃味, 加埋啲朱古力碎, 增強口感.Pacific咖啡明顯差過Starbucks, 味道偏苦, 缺少咖啡甘香, 所以多數會加錢要Syrup用黎掩蓋佢o既問題, 呢篇讚純粹畀個窩夫.
楓糖香蕉窩夫配朱古力雪糕
Grande Vanilla Latte