2019-02-27
我咁多年,真係食左好多間放題,未試過如此不快,不能夠不分享!我收工8:00到旺角同好耐冇見既朋友食飯!食放題最好不過~這次是朋友介紹要食的!我經常在旺角食飯但都未試過這店!9:15入座,我通常習慣先點刺身,壽司~食一轉刺身才點熟食~因為一般上食物都唔會太耐~比完刺身紙,看見不停有人入座,坐滿人!但我的刺身至少等了20分鐘以上才到!所以我已入了熟食,炸物紙!蝦完全唔新鮮,我食了一隻沒有食了,其他仲可以!一囗壽司,正常,但上食物真係好慢~炸物都不錯的!當我食到上左一半既食物時,再入紙追加食物,店員已說 Last order!我即入紙寫多幾件壽司,同刺身!我感覺不到肚裏有食物!第二轉入紙亦都甩單,要追店員再次幫手落單!我真係未試過食一個因為等上食物同甩單既放題,食唔飽!最後最嬲既係,比現金需要找錢,每檯需找$10,但格離檯等左半個鐘,吹店員找錢亦冇反應,到我地後面個幾檯都係!所以我地同其他人一樣唔等走人!認真,唔找錢又係新既賺錢手法?$10對我影響不大,但呢餐飯真係食得非常不愉快!店員服務態度差,只有1,2個正常!食物碟唔收,唔到上食物冇位都唔收!我知道這店是大集團經營,旗下其他店都沒有太多
比完刺身紙,看見不停有人入座,坐滿人!
蝦完全唔新鮮,我食了一隻沒有食了,其他仲可以!
一囗壽司,正常,但上食物真係好慢~
炸物都不錯的!
我真係未試過食一個因為等上食物同甩單既放題,食唔飽!
我知道這店是大集團經營,旗下其他店都沒有太多呢個情況出現,有D仲係做得唔錯!但我不會再有下一次!