2018-05-01 283 views
星期六要去觀塘上興趣班,係去上之前梗係要買定杯野飲喇本來想去買平時飲開個間架,但見到隔離有間新開既東喜茶,真係要試下。先前係內地飲過喜茶,覺得非常好飲,唔知東喜茶同佢有無關係呢依排唔飲得凍野,我就叫左杯熱芝士紅玉店鋪小小,只有三個人,雖然order唔係咁多,但係都等左成15分鐘。如果趕時間,真係唔可以買最後我仲遲左去上堂!不過飲唔味道確實不錯,雖然唔可以加芝士,但係芝士再加black tea一齊飲入口個刻,同飲緊濃濃既 English breakfast tea latte一樣好好味不過小店可能唔太貼心,熱飲紙杯非常熱,無法長期用手力住。如果有隔熱杯套就更加好
星期六要去觀塘上興趣班,係去上之前梗係要買定杯野飲喇

依排唔飲得凍野,我就叫左杯熱芝士紅玉
最後我仲遲左去上堂!
好好味

2018-04-29
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$33 (Other)