今日同朋友去咗呢度食壽司食左一肚氣!好鬼嬲!我打左咁多篇食評好少可咁樣!呢個第一次咁就比左佢!呢間都唔知係咩公司,兩個女人樓面都係好乞人憎,我哋剛坐低就催我哋落單,啲態度仲要係差差的,好似好唔順氣咁,問佢餐單上嘅野又悔氣到死,我心諗點解我黎食野都要受你氣,真心嬲, 以前都唔係咁,所以先帶啲朋友黎食,點知搞到連同行朋友都覺得呢間野有啲問題,我真係好失望同覺得介紹錯比啲朋友🙄! 落完單仲要我哋由張原本佢安排我地坐嘅六人枱轉過去張四人枱,但其實果時唔係食飯時間,成間舖頭無咩人而且仲有大台,唔知點解佢要咁做,any肥,佢態度好的話我地會好樂意配合,但對住呢兩個樓面,真係😒; 以事論事,啲野食味道就中規中矩,不過不失,對得住價錢但賣相一啲都唔吸引,亦都唔算好新鮮,味道不至於好味,同舊舖差好多,配上咁嘅服務態度啲野食好味到識飛,抵食到喊都無好用!咩童年回憶都無晒了!如果再唔改善下,一定步 “田X” 後塵,要知道食客唔係傻,亦唔係無選擇的!相都無心情幫佢影多張!無經後製,說得上吸引嗎?大家可以親身試下,總括如果大家想貼錢買難受就嚟呢間千之壽食壽司啦,我唔會再幫襯!亦唔會再介紹朋友黎食,係咁多!
今日同朋友去咗呢度食壽司食左一肚氣!好鬼嬲!
我打左咁多篇食評好少可咁樣!呢個第一次咁就比左佢!

相都無心情幫佢影多張!無經後製,說得上吸引嗎?