2011-05-22
無錯,我的而且確無等位點解??????因為我黎旺角本是為了行街買野,咁岩行到廣華街見到添好運不過無論幾點黎都係人山人海我行近個惡阿姐度問:「我想問兩個人要等幾耐度?」惡阿姐:「298,拎住張飛等個半鐘。」其實我只係想問下要等幾耐先入到去食,我並無諗過要今日食.....但係惡阿姐已經塞左張飛俾我,橫掂都要行街買野,行完返黎食咪岩岩好囉所以我行左90分鐘度再返黎,返到黎原來叫過左298但呢度制度係叫過左都有得入但係就係因為咁,我地俾周圍企等左好耐既人仇恨唉,我都唔想既,已經跟足阿姐吩咐返黎唔好睇佢營業時間早上10點到晚上10點,就算你早上9點幾黎等都未必10點入到去鎮店之竇,雖然只係細細既叉燒包,但係係表層加上酥皮,真係一流而且呢度食物即叫即整,所以熱啦啦,好好食入面既料咸甜適中黎呢度必食我見枱枱既人都有點馬拉糕就普通啦,可能我食係蓮香樓食過更好食,所以比較之下輸個馬nose不過都可以試下腸粉做到皮簿,不過入面既料就唔算特別估唔到呢度菠菜餃係咁好食雖然我見無咩人點呢款點心但係我好推薦大家因為菠菜加埋d蒜真係好香,而且佢落足料,抵食牛肉球同樣地做出水準,不過略嫌陳皮味不足糯米雞足料,不過未見
點解??????
因為我黎旺角本是為了行街買野,咁岩行到廣華街見到添好運
我行近個惡阿姐度問:「我想問兩個人要等幾耐度?」
惡阿姐:「298,拎住張飛等個半鐘。」
所以我行左90分鐘度再返黎,返到黎原來叫過左298
但呢度制度係叫過左都有得入
但係就係因為咁,我地俾周圍企等左好耐既人仇恨
唉,我都唔想既,已經跟足阿姐吩咐返黎
而且呢度食物即叫即整,所以熱啦啦,好好食
入面既料咸甜適中
黎呢度必食
我見枱枱既人都有點
不過都可以試下
雖然我見無咩人點呢款點心
但係我好推薦大家
因為菠菜加埋d蒜真係好香,而且佢落足料,抵食
整體來講,不愧米芝蓮,食物水準高,但個人有以下三個意見
1. 如果多過4個人,就唔好黎食,因為會俾惡阿姐迫全分開坐
2. 如果要求有禮待客態度,添好運絕對滿足不到你需要
3. 如果為追求高質素食物,不妨一試
ps.曾經嘗試站起來問阿姐拎水,點知即刻俾惡姐話:「呢度規矩唔可以企起身,你要咩就同我講,我會行過來。」