2011-08-22 323 views
兩年後再踏足嘅酒家...... 記得以前嚟過幾次,每次都滿意地回家 去到八點,全店滿座,唔知係咪因為天氣熱定係太晏入到去,可以選擇嘅海鮮唔多,起我哋考慮食乜期間,連最後一份螺都無埋,無蝦,蚧又貴,魚無乜特別。最後只係叫咗砵酒焗蠔、炒蜆同埋椒鹽鮮尤三款算係海鮮。炒蜆當然好食,份量也多。鮮尤都好味,但相對以前,份量少咗好多。砵酒焗蠔味道唔錯,酒味適中,但因為係美國桶蠔,所以蠔嘅 size 太大,我比較鍾意食細隻 d,一啖一隻啱啱好。其實都只係叫小菜,生炒排骨保持水準,仍然係我嘅至愛。豬骨串,第一次食,好味,而且整得好稔~~我希望下次去可以多 d 海鮮食丫~~

我希望下次去可以多 d 海鮮食丫~~