(Non-member)
2012-04-16 37 views
昨日同家姐一家人行完街,入左厚福街睇下有咩食,一心諗住食日本野無死啦,開頭入去都幾好感覺,我地order左三個烏冬二兩石頭鍋飯加小食~烏冬味度都幾好,見到家姐既石頭鍋飯都幾吸引,見到自己既石頭鍋飯開頭都唔覺有D咩問題,點知一推開D飯睇下個鍋底啦,第一眼都唔為意,但一留心睇下面全部都係油浸飯,D油多到以為自己食緊油浸飯,之後叫個餐廳D人黎睇,之後D人同左個唔知係咪店長既人講有D噤既事,點知個個所謂店長既人話佢叫黑豚肉石頭飯緊係有油架啦,好似當我地聽唔到噤,佢睇都無睇過我個飯就噤講野,火都黎埋之後我地都無再出聲諗住埋單就算~最後埋單有個好心D既話事人同我取消左個個油浸飯既Order條氣都順返少少~不過都唔會再黎=_=
成個鍋底都係油~
D飯油到無朋友~
D油多到好似水噤=_=
2012-04-15