2019-02-28 571 views
度度都多人,間間都加價,bf又話唔食老麥,咁就試下呢間simplylife。。想試好耐,不過無人陪。。。。。等左15分鐘左右就有枱都算快,坐邊都已經無咩所謂,坐左係進出露天位既門口。。 但係服務好差,只係serve我地果枱個戴眼鏡女仔服務差。。將碟食物上枱果陣又撞我,又係我後面送餐,萬一失手倒晒落我度咁點算? 又唔講係咩黎,唔問係邊位叫,就咁放低就走,湯又唔係連包一齊送黎,包又無比牛油刀。。。。。今日咁多客係辛苦,無笑容都唔緊要,唔好黑面囉。。。。。d野幾好食都已經扣左一半分。。叫左肉眼排同埋冬陰功燴飯,跟餐加$18,有湯有野飲(ice tea/sprite),其他野飲要原價。。。。。。南瓜湯 - 比較稠,不過我鐘意包 - 超正,食左兩塊肉眼排 - bf叫5成熟。。 黎到起碼7成熟,條邊仲要燶。。。。。個蕃茄係開始爛,有陣味。。冬陰功燴飯 - 反而唔錯,唔太辣,適合食唔到辣既朋友。。 略嫌覺得可以再重味多少少, 就會更好。。ice tea正常野,檸檬茶,不過飲品等好耐。。 一開始落order要落埋,千祈唔好等食完先叫,會渴死都未黎到。。

南瓜湯 - 比較稠,不過我鐘意

包 - 超正,食左兩塊