好多時行過十三姨都見到好多人,所以都無咩機會食,前幾日放假同男友行街,見到個日不算多人,所以便所以食到了,其實店內的裝潢不太差,但位置有點狹窄,到開始多人時,難免會覺得有點兒逼,所以早去係有着數。入坐點餐後,餐廳會奉上一個好靚的銀色器皿,入面放了一些色彩繽紛的炸蝦片,我本身就好鍾意食呢啲煎炸可口的食物,而且佢唔太油,同埋好似係自家炸,所以我覺得好正。主食方面,佢主食方面,有些湯麵叫十三么同十三飛,食返佢十三姨的玩味,好彩menu有寫佢其實係咩嘢,我叫左十三飛,其實就係牛肉湯粉加溏心蛋,不過味道都ok,幾好食,不過七十幾蚊唔叫太平。以下評分以5⭐️為滿分推介⭐️⭐️⭐️

以下評分以5⭐️為滿分
推介⭐️⭐️⭐️