2018-07-07 527 views
絕對唔會有下次嘅西日fusion 料理餐廳話說今日同幾位朋友喺尖沙咀覓食本身揀食牧羊少年不過太多人所以喺K11揀另一間喇其中一位朋友見呢間餐廳環境幾靚,就話不如食呢間今時今日,冇人有反對就即係贊成就入咗去喇有位女侍應serve我哋,服務態度其差唔講以為有一刻去咗澳牛好似得罪佢咁其實態度差都算,如果有好味嘅野食填飽翻我個肚,咁都冇咩問題睇吓個menu見得拉麵嘅價錢算係冇咁貴(但都好貴),而且自己比較難整到拉麵不過最主要嘅原因係見menu嗰度,聲稱自己嘅拉麵係冇味精!而且係日本米芝連,唔洗排隊又入咗嚟咪try try所以我叫咗碗鹽麴雞肉叉燒拉麵,盛惠$98(唔好唔記得仲要加一)試吓個湯底先,嘩,咸到腎虧雞肉份量係夠,不過勁大陣雪藏味,食到有啲唔開胃本身以為咁已經係難食~少年,你太天真喇!最難食係喺最底竟然有柚子!!!!!仲要苦架,衰到係細細粒,好似呀媽逼你食薑咁切到細細粒等你咬落去就知出事嗰種又咸又苦又有雪藏味反而朋友嘅卡邦尼烏冬就好d,冇呢d奇怪嘅問題,只係賣相唔討好。但係貴呢,連埋加一要$100!以後都唔會再嚟呢間餐廳食
絕對唔會有下次嘅西日fusion 料理餐廳

話說今日同幾位朋友喺尖沙咀覓食
本身揀食牧羊少年
不過太多人所以喺K11揀另一間喇

其中一位朋友見呢間餐廳環境幾靚,
就話不如食呢間
今時今日,冇人有反對就即係贊成
就入咗去喇

有位女侍應serve我哋,
服務態度其差

唔講以為有一刻去咗澳牛
好似得罪佢咁

其實態度差都算,如果有好味嘅野食填飽翻我個肚,咁都冇咩問題

試吓個湯底先,嘩,咸到腎虧
雞肉份量係夠,不過勁大陣雪藏味,食到有啲唔開胃
本身以為咁已經係難食~
少年,你太天真喇!
最難食係喺最底
竟然有柚子!!!!!
又咸又苦又有雪藏味

但係貴呢,連埋加一要$100!

以後都唔會再嚟呢間餐廳食
  • 沒有