Vision 8

2021-10-30 69 views
今日去荃灣享受了一餐意大利大餐,真係好好味呀!餐廳是暗系情調,好安靜,菜品好精緻。我哋嗌左1份小食,1份沙律,2份主餐,送1份餐前麵包籃。麵包烤得好軟熟,配上黑松露牛油醬,味道好惹味,好正。單單包包都食晒啦!番茄水牛芝士配意大利香草醬:番茄鮮甜,水牛芝士啲芝士味不重,點點酸,搭配意大利香草醬,都幾開胃。酥炸小食拼盤:魚手指、芝麻雞翼、魷魚圈和薯條。魚手指外皮酥脆,內裡魚香味好鮮;魷魚圈彈牙;芝麻雞翼乾身,炸得卜卜脆。鮮菇硯醬燴意大利麵:意大利麵爽口彈牙,配上新鮮番茄,鮮甜啲硯肉,味道酸酸甜甜,十分美味。烤美國極佳級肩胛牛扒配黑椒汁:牛扒好厚身,肥瘦均勻,分量好足,牛肉味濃郁,搭配黑椒汁更香。今日食得好滿足
今日去荃灣享受了一餐意大利大餐,真係好好味呀!
餐前麵包籃
酥炸小食盤