2018-03-06 3784 views
今日有啲時間,去左尖沙咀睇下衫買下野,買完都晏晝3點幾。身邊友人們話想飲下茶,食下點心~四個麻甩佬行行下去到海港城嘅點一龍!咁岩原來做緊點心放題,放題wo!點都要試試佢啦😂一叫就叫左咁多😂😂😂由左上角開始:帶子雞絲腸粉、黑蟹子小龍包、雪影火腿叉燒包、金牌流沙包、斑蘭馬拉糕、綠茶軟糍、牛腩麵、蝦餃、可愛小水母、燒賣、蛋煎糯米雞!淨係睇過個放題餐牌都有成三十幾樣野,想一次叫哂都怕食唔哂🤦🏼‍♂️味道亦無因為放題而變到怪異,其實仲比好多中餐廳好食好多!對於四個麻甩佬黎講,份量唔錯,最後食到飽到唔想郁。有幾款要重點推介:牛腩麵: 麵質爽口彈牙,牛腩亦煮製得不錯,當中有我最想食的牛筋!我最怕飲到啲牛筋煮到一入口就爛,一係就韌過橡筋,但呢到煮得恰到好處。有咬口!雪影火腿叉燒包:好鬆化的外層配上叉燒包內涵,好食!可愛小水母:就呃like 必備😂 重要係成人只需要$168一位,唔洗加茶錢,每位送燕窩tart一個(圖左下角),四人同行9折!抵食!
今日有啲時間,去左尖沙咀睇下衫買下野,買完都晏晝3點幾。身邊友人們話想飲下茶,食下點心~四個麻甩佬行行下去到海港城嘅點一龍!咁岩原來做緊點心放題放題wo!點都要試試佢啦😂
一叫就叫左咁多😂😂😂

由左上角開始:
對於四個麻甩佬黎講,份量唔錯,最後食到飽到唔想郁。

有幾款要重點推介:
雪影火腿叉燒包:好鬆化的外層配上叉燒包內涵,好食!
可愛小水母:就呃like 必備😂

抵食!