2020-06-15 2350 views
😡😡😡呢個係我人生第一次寫post,要將呢個不愉快嘅經歷同大家公開。如果唔想做下午茶可以出聲。我人都未坐低,黑住面的長髮馬尾waitress不停催我落單,我劃完佢就不耐煩扯張點心紙走,佢個人都未離開我張枱,同時有個男嘅waiter行過,問點解仲有客坐低?長髮waitress企緊響我隔離就話:「佢詐型」,我話:「你講嘢好過份」,佢冇理我就行咗去。好過份係駛唔駛當住我面前講?我做錯咗啲乜?阻住妳收工?我有向男經理反映,佢話會處理,但沒有任何抱歉之類的說話。所以花我時間都要將件事寫出嚟。講埋食物方面,蝦餃帶子餃菜苗餃,所有白色餃類啲皮係實嘅,燒賣啲肉係實嘅,所有餃類都好鹹。本來開開心心去食嘢,搞到成肚氣。😡😡😡
本來開開心心去食嘢,搞到成肚氣。😡😡😡
2020-06-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)