2019-10-11 674 views
好少機會可以放平日,好耐無食放題,突然抽起條放題癮,上網搵下於是食呢間先。食過幾次夜晚放題,不嬲都知有一定水準,對下午時段有少少好奇。意外地,下午時段非常多人,但服務態度仍然好好,幾乎所有侍應都係高大男人為主,動作快靚正可能太耐無去,依家改左用手機落單都唔知,咁樣方便好多,有無走單都一目了然!我喜歡!至於魚生方便都唔錯,新鮮!魚都大隻,只係偶然數量同我點嘅有少少出入。而我每次例牌必點芝麻雞翼!勁好食!即炸,非常香脆內嫰,我忍唔住叫左4,5次鰻魚,芝士炸蝦球都值得一推, 同樣來回點左幾次。反而點左一個燉湯,我覺得一般般,感覺係即煲個隻「媽咪靚湯」啲朋友而出面全拎嘅冷盤同炸物無乜期望,所以我無食到到,只係拎左雪櫃嘅泡菜,唔掂,酸到爆。整體上,選擇都唔算多,但都非常滿足!加上有優惠,我覺得值得一食。

鰻魚,芝士炸蝦球都值得一推, 同樣來回點左幾次。

而出面全拎嘅冷盤同炸物無乜期望,所以我無食到
到,只係拎左雪櫃嘅泡菜,唔掂,酸到爆。

• 芝麻雞翼