李派海南雞飯平白胡椒肉骨茶($118)肉骨茶有好重既胡椒味,排骨配搭濃厚蒜香和豬肚好開胃。食啖豬肚再飲啖湯有種胡椒豬肚湯的味道🤣但同我想像既肉骨茶多少都有點出入🤨海南雞鮮嫩多汁,雞皮加左分😛但無諗過哩道菜居然平平無奇既油飯最有驚喜🤣油同調味料既成份配搭剛剛好,對油飯有特別興趣既朋友可以試下😅新加坡喇沙($82)上菜果下見到好靚,期待左下。湯頭濃郁但可惜麵底令到道菜暗然失色,個人唔多推介😔斑蘭咖央多士($28)平平無奇甚至有d失色,同其他專賣馬來西亞菜式的店舖無咩分別。唯一好既就係唔會太甜。馬拉盞炒通菜($72)火喉唔夠,湯汁過多但係味道尚可,如果炒多20秒應該好好食😫整體普通,油飯最香😅
李派海南雞飯平白胡椒肉骨茶($118)

新加坡喇沙($82)
斑蘭咖央多士($28)

馬拉盞炒通菜($72)
火喉唔夠,湯汁過多但係味道尚可,如果炒多20秒應該好好食😫

整體普通,油飯最香😅