“𝙄𝙩’𝙨 𝙩𝙞𝙢𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙥𝙞𝙘𝙚 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙪𝙥 ”有無人同我一樣鍾意食辣野?( ;ᵕ; ) 想自己揀辣度?又想試下其他特色菜? 記住bookmark呢間喇!環境 ᴇɴᴠɪʀᴏɴᴍᴇɴᴛ☁️餐廳鋪面都幾大 座位都好方便移動 店員服務唔錯 最特別係擺盤 快啲睇埋落去啦(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯)食物 ғᴏᴏᴅ🥢✦ 酸菜魚 ⿻ 🍣⊹ 🪂𓏔選擇左中辣 覺得都唔算好辣(平時食開譚仔譚仔三小) 鱸魚好滑溜 酸菜同魚份量都好多 兩個人食都覺得多 ✦ 炸饅頭 ✧⁎ ⛺️ യ 💥 推薦♡~ 非常霸氣既擺盤 仲有煙添架 饅頭炸得好脆身 會想食完一舊接一舊‧⁺ ⊹˚.⋆✦ 洛神花茶 ˳ ˓ 🍁🧴˒ 🍎 ´ˎ˗真係好鐘意呢度既擺盤 竟然係有酒壺裝架ദ്ദി ˉ͈̀꒳ˉ͈́ )✧ 好有古代feel 甜甜地又既清新解渴✦ 紅糖糍粑 🫕𓏰 🥚🥢ꕤ· ˚當日特價追加 糍粑好有咬感 糖漿再多少少就好喇( •́_•̩̥̀ )
炸饅頭 ✧⁎ ⛺️ യ 💥

✦ 洛神花茶 ˳ ˓ 🍁🧴˒ 🍎 ´ˎ˗
洛神花茶 ˳ ˓ 🍁🧴˒ 🍎 ´ˎ˗

✦ 紅糖糍粑 🫕𓏰 🥚🥢ꕤ· ˚
紅糖糍粑 🫕𓏰 🥚🥢ꕤ· ˚

$230 (Dinner)
炸饅頭 ✧⁎ ⛺️ യ 💥
洛神花茶 ˳ ˓ 🍁🧴˒ 🍎 ´ˎ˗