2021-09-18 390 views
真係好少寫食評,不過呢間餐廳既‘服務’,唔寫出黎唔得,希望可以俾大家參考下再決定要唔要黎食。一坐低已經好快決定好食咩,因為依家啲餐廳只能食到十點,但無奈叫極侍應黎落單都無人黎落,見到當睇唔到或者同你講轉頭黎,但轉完都係無黎,前後等左十分鐘,終於皇恩浩蕩,有人肯黎落單。以為一切就完,可以輕輕鬆鬆等食。原來無咁簡單,正當我地想叫個侍應再加單,以上情況又再重複一次,終於加到單,個侍應竟然問我地之前落左啲咩,原來之前個位侍應無幫我地落單👍☺️然後足足等左半個鐘,啲野食都未黎,咁我唯有起身走啦,點知終於有人采,話即刻上到菜,然後十分鐘內真係黎齊哂。強烈建議貴公司可以整番個網上落單系統,”減輕”下咁”忙”咁侍應們,順便仲可以減少冗員

以為一切就完,可以輕輕鬆鬆等食。

2021-09-17
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)