2021-05-20 235 views
呢間餐廳係第二次光顧, 第一次2月黎呢度都係因為openrice 呢區排行高黎試一下, 最吸引我黎既係因為睇人哋啲食評啲相見到個拔絲咕嚕肉咁就一次過介紹兩次食過既野, 比吓comment Caesar Salad - 沙律配料唔錯, dressing 都剛好, 可接受藜麥三文魚沙律 - 呢個我鐘意, 可能食材配搭得好黃金雞柳 - 又係至愛既咸蛋王, 炸得好好食, 不過食兩件就有啲飽既感覺拔絲咕嚕肉定食 - 咕嚕肉大大舊, 甜酸度適中既, 有兩個配菜, 雲耳我鐘意食多啲, 跟飯一碗肉眼扒沙律拼薯角 - 都算OK 肉質唔錯帶子明太子意粉 - 推介, 好好食! 個Sauce 好味, 意粉軟硬剛好, yummy紅豆抹茶雪糕窩夫 - 推介因為個窩夫整得好好食, 應該本身個窩夫料好, 配埋啲紅豆及雪糕, 真心好食熱情果冷茶 - 清清哋, 唔太甜, 幾好總額食物水準中上, 環境需然唔係好大, 但可接受! 服務就有啲應該新既員工, 就有啲落錯單情況, 但會更正! 整體唔錯 ! 我兩次都係假期和假期前夕, 都有啲FULL , 所以要去就Booking 定位好啲

咁就一次過介紹兩次食過既野, 比吓comment
凱撒沙律

藜麥三文魚沙律
藜麥三文魚沙律 - 呢個我鐘意, 可能食材配搭得好

黃金雞柳
拔絲咕嚕肉定食
肉眼扒沙律拼薯角
肉眼扒沙律拼薯角 - 都算OK 肉質唔錯
帶子明太子意粉
紅豆抹茶雪糕窩夫
紅豆抹茶雪糕窩夫 - 推介
熱情果冷茶
熱情果冷茶 - 清清哋, 唔太甜, 幾好

2021-04-05
凱撒沙律