2017-12-26 2550 views
友人說想試試這一間,一早訂了檯,去到發覺其實walk in 都可以,星期五,我們入去時只有2,3檯(後來好似多返1,2檯,不過都係好少人)食自助餐,不嬲我都係一樣試少少既策略第一轉已經係拎得最多.個麵ok,燒賣好食,其他一般般。睇其他食評話好多菜都係凍的,除了因為大部分都係冷盤外,仲有因為熱爐唔夠如果你同我一樣食飯想熱野落肚先,可以食下面果行先沙律/冷盤區有個日本冷麵可以一試有壽司左面個齋肉串得一隻味,右面越南春卷可以一試,個皮薄,入面材料都夾而家叫我諗返,真係冇乜邊樣幾特別覺得好好食,值得試的都係上面寫晒出黎,所以第三第四轉出去已經冇乜夾到野小間有個小驚喜,就係侍應送上新鮮焗起既兩樣野呢兩樣都Ok既,食唔食到就睇運氣了最後講下野飲,都冇乜太多選擇,飲左個豆漿,有D稀,好多人推介既乳酪冇試比起其他最近大熱的素食自助餐鋪頭,呢間價錢相對貴了一點,野食種類都少,競爭力較低,因為呢度最大賣點係乳酪,但都不是大部分人的菜,不過我都明白生意難做,希望快D諗D新意啦!

自助餐,不嬲我都係一樣試少少既策略

如果你同我一樣食飯想熱野落肚先,可以食下面果行先

沙律/冷盤區有個日本冷麵可以一試

壽司

小間有個小驚喜,就係侍應送上新鮮焗起既兩樣野

呢兩樣都Ok既,食唔食到就睇運氣了

2017-12-08