2014-06-05 932 views
本人從來沒有發表過食評,但不得不分享一下。見昨日天氣咁好,我同老公兩口子專誠搭車去大坑尋尋美食。有好幾間餐廳想幫襯但都坐滿人,見谷媽媽入面冇乜人就決定試試谷媽媽餃子。侍應都OK有禮貌歡迎我地,叫左一客招牌麻醬雞絲冷麵同招牌大白菜豬肉餃子,本來想叫杯果汁燒燒暑,但問一問原來係沖劑沖出黎,所以就叫左杯凍豆漿(但唔凍...)同椰青。食物到了,冷麵一般啦,正正常常,餃子出事喇,食第一隻覺得同平時個D唔係好同,起初唔知點形容,食左陣另外個侍應又傳多碟餃子黎 原來佢地同隔離枱掉亂左佢地叫左招牌韮菜魚肉餃子,我地先侊然大悟,原來個隻怪味係魚肉鯹味。個侍應有走埋黎話唔好意思,咁我地咪問佢比返三隻豬肉餃囉(因為我地8隻食剩3隻),之後個侍應問一問老闆娘,然後就同我地講返話老闆娘話因為我地唔係食一兩隻有問題而去換而係已經食左5隻,如果要就再叫多碟,我即刻火都黎,講到好似我地想昆佢地咁 !唔係呀嘛!而家係佢地自己掉亂居然咁樣要我地硬食!呢個老闆娘真係原全冇心去對待佢D客人!真係希望可以多D尊重客人!最後,真係好希望谷媽媽可以睇倒呢編分享,細心想一想如何令客人再回來。我就唔會再來。食物質素固之然重要,但服務質

本人從來沒有發表過食評,但不得不分享一下。

最後,真係好希望谷媽媽可以睇倒呢編分享,細心想一想如何令客人再回來。我就唔會再來。食物質素固之然重要,但服務質素亦同樣重要。
2014-05-31
$65 (Lunch)