2013-02-07 125 views
是日小學同學聚會,我哋選擇了呢間剛剛開咗半年ge放題餐廳因為之前經過果時見到有好多人排隊,所以成早打電話過去訂位先原來佢有分時段入座,六點鐘或者八點九,我哋毫不猶豫選擇了八點九(食夜啲可以食多啲嘢嘛)工作人家仲提我哋九點前嚟攞枱即可,因為太早嚟可能要排隊等奈啲,訂咗枱一定有位當晚我哋差唔多九點去到,果然之前經過時的長龍得返少少,不出5分鐘已經上到去安排我哋入座環境雖然有少少逼,不過工作人員笑口迎人都算討喜入座之後肯喺狂點嘢食喇,哈哈!!終於可以唔使就住menu的價錢點嘢食喇。原來menu入面生熟嘢都有,我哋一陣狂點之後交單,不出10分鐘刺身已經到了原來甜蝦咁大個,唔似其他放題用啲細細個無頭就算。熟食方面雪花牛柳粒口感幾香燒羊排處理得幾好無乜騷味炸雞軟骨好爽口吉列牛肉薯餅好好味但喺好飽肚所以只喺叫咗一份仲有蟹粥好好味,班小學同學都讚不絕口!!服務方面都幾好,當晚全場爆滿,雖然很忙碌但都有換碟加茶等細微服務。用$218+10%的價錢來講都幾超值~~
是日小學同學聚會,我哋選擇了呢間剛剛開咗半年ge放題餐廳

因為之前經過果時見到有好多人排隊,所以成早打電話過去訂位先

環境雖然有少少逼,不過工作人員笑口迎人都算討喜

原來甜蝦咁大個,唔似其他放題用啲細細個無頭就算。

熟食方面雪花牛柳粒口感幾香

燒羊排處理得幾好無乜騷味

炸雞軟骨好爽口

吉列牛肉薯餅好好味
但喺好飽肚所以只喺叫咗一份

仲有蟹粥好好味,班小學同學都讚不絕口!!

用$218+10%的價錢來講都幾超值~~
2013-01-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$240 (Dinner)
Celebration
Birthday