(Non-member)
2010-07-27 11 views
用餐之前已經訂左枱 , 所以去到唔需要等 , 即刻可以入座 . 不過 , 現場係未爆滿的 .味道 : 大部份食物都好普通 , 最好食係牛骨 , 限量既鵝肝多油到飛起 , 限量既波士頓龍蝦又"鞋"又硬到飛起 . 食物款式 : 自助餐黎講 , 呢個環節實在太薄弱 ! 太少選擇 ! 可以選擇既 , 都十分之家常小菜 . 都唔明點解可以咁既價錢 , 食 D 家常小菜 .環境 : 環境的確幾好 , 入面裝修都有少少格調 .服務 : 接觸過既 Waiter , 服務態度好好 . 夾牛骨 , 燒龍蝦既廚師 , 都好細心 . 唯獨是波士頓龍蝦既廚師 , 當隻波士頓龍蝦係垃圾咁 , 掉上碟 , 跌落台 , 再夾起 , 再掉上我隻碟 . 原本唔太好食既波士頓龍蝦 , 加上賣相 , 變左好難食 .衛生 : 可能係酒店餐廳 , 眼見到既衛生都好好 . 抵食 : 正價 $3XX , 極唔抵食 . 如果價錢 under $120 , 我或者會考慮幫襯 . 因為付出 $150 , 去其他地方食 , 一定好食過佢好多好多 .

味道 :

食物款式 :

環境 :

環境的確幾好 , 入面裝修都有少少格調 .

服務 :

衛生 :

可能係酒店餐廳 , 眼見到既衛生都好好 .

抵食 :

2010-07-23
$350 (Dinner)