2008-09-21 12 views
今日因為太肚餓,同朋友六點已食晚飯,今日揀左食泰國菜。店子不大,兩人坐下在冇頭緒吓見到隔離檯食海南雞飯,見賣相頗佳,所以亦order左一碟,另外order左咖喱海鮮炒河同埋香茅拼盆。咖喱海鮮炒河:完全冇咖喱味,唔辣,連咖喱顏色都冇,我懷疑佢炒錯,海鮮料都ok,有青口,魷魚同蝦,但d河粉就唔係一條條嘅,係一塊塊,好似酒樓啲陳村粉咁,味道算係ok啦。海南雞飯:原全得個樣,賣相靚,味道差,飯粒水份過多,太林,雞件都冇味,頗差。香茅拼盆:原來只得豬扒拼雞翼,其實吹到咁大,得果兩樣野,真把鬼,雖然有香茅嘅清香味,但就淡茂茂,都係一個失敗之作。埋單約$165試過算數喇!下次搵間好食啲嘅
今日因為太肚餓,同朋友六點已食晚飯,今日揀左食泰國菜。

埋單約$165
試過算數喇!下次搵間好食啲嘅