2015-09-09 4325 views
又一城既餐廳一到食飯時間真係好。多。人!去完城大做野,一個人想食個安靜的午餐,即刻諗起simplylife o個d "室外"檯,有陽光曬落黎o個d呢,諗下諗下就行左上去。等左十分鐘,果然俾我坐到最後一張"室外"檯 後面等緊o個位女士即刻好不滿,依依不捨地望住我張檯行左入去"室內"位。。。決定食個飽少少既lunch,所以要哂appetizer, main & drink。沙律係豐富既,有椰菜花西蘭花洋蔥甘荀絲羅馬生菜,再加埋一片我成日覺得太硬既麵包,不過個牛油好味既。main要左sausage tagliatelle,handmade既pasta係好食d既,不過個sausage/meatball略嫌太鹹,個蕃茄汁又單調左少少咁,不過環境搭夠啦,有sunshine既lunch就乜都好味d!daily drink係有幾片橙既ice tea,上次食好似都係,唔知幾耐轉一次架呢佢見我得一個人,我飲完杯野之後咁岩要用電話覆埋幾個email,佢都冇做好多小動作趕我走,算係咁啦
又一城既餐廳一到食飯時間真係好。多。人!
等左十分鐘,果然俾我坐到最後一張"室外"檯

2015-08-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$110 (Lunch)