2017-04-12
第1次寫食評, 因為真係好激氣.昨晚18:30左右,見冇人排隊即刻衝左入去啦, 本來是滿懷歡喜的,怎知其中一位店員, 落單時木口木面(衰d講簡直係黑口黑面), 我講左要什麼之後,完全冇反應甘,我鬼知佢係聽唔到定已經落左麼,甘我重復講多次,佢竟然答話:"你落1個咋麻" ,我答:"係呀" 佢又黑面.之後我要三田流餃子, mayonaise 另上, 佢好似唔知道什麼是mayo, 甘我話白色那些醬, 佢又來黑面, 話:"哦,沙律醬呀嘛, 但仲有其他配料架wor", 我話其他的ok, 沙律醬唔好落, 甘佢又話:"你唔要沙律醬定另上呀" 我火都來, 話"唔要喇" 我堅怕左佢囉!喂, 呢d員工基本上係赶客架wor. 仲要我比加一, 就算d食物再好食也晒氣啦, 背隻骨落, 我堅唔會再來囉.