知道呢間餐廳平日午市人客甚多,所以今次專程揀咗下午茶時段嚟食😋餐廳環境頗舒適,有着傳統的日式裝修。·🥩厚切牛舌拼牛五花定食 (HKD 98)店員一開始都好細心教導煮食方法同介紹醬汁,餐廳亦都有提供圍裙👍🏼首先燒咗牛五花先,好新鮮而且薄薄一片,油脂比例均勻,肉質腍身,食落好香!牛舌口感爽滑,而且好厚身🤩•🍛日式咖哩牛肉奄列飯配枝豆春卷 (HKD 68)係傳統嘅日式咖喱味呀,甜甜地🥰配有香脆嘅薯角同枝豆春卷,啖啖都脆卜卜,牛肉略嫌份量太少,肉質尚可。·🧋芝士奶蓋四季春(跟餐+ HKD 10)奶蓋係偏甜不咸,飲唔到芝士味,清清地,茶味一般,可以再濃D🤣跟餐有好多特色飲品選擇,下次會選擇試試其他!用膳後,店員更主動為我地提供濕紙巾,好體貼😀服務態度滿分👍🏼

·🥩厚切牛舌拼牛五花定食 (HKD 98)

厚切牛舌拼牛五花定食

•🍛日式咖哩牛肉奄列飯配枝豆春卷 (HKD 68)
咖哩牛肉奄列飯配枝豆春卷

·🧋芝士奶蓋四季春(跟餐+ HKD 10)
芝士奶蓋四季春

厚切牛舌拼牛五花定食