2021-05-29 694 views
廿幾年前重係小屁孩個陣,媽媽帶過我去九龍灣食石燒,個陣覺得神奇又好玩,不過價錢都好神奇🤑🤑絕對唔可以成日去🤣最近發現石燒又興起返,重要幾抵食,我當然唔會放過呢個有得食又有得玩嘅機會啦!非繁忙時間去到,安排到坐卡位,夠哂寬敞👍🏻午市重未完,我地叫左兩個抵食set之餘,重叫多左份單點🤭定食包埋前菜、白飯同味噌湯,燒之前要先用舊肥膏掃一掃個石面,等佢鋪左層油喺面之後就可以開始喇😍嚴選封門柳定食 $98封門柳平時比較少見,因為一隻牛得一條架咋,出名脂肪唔多但係肉味非常濃!識食之人一定會試封門柳!之前打邊爐就試過,燒嚟食真係第一次,除咗肉味濃之外仲多咗一份香口嘅感覺!壺漬果味牛肋條定食 $88呢個係一條過喺個壺入面,要夾出嚟用✂️剪開一舊舊再燒,因為已經醃好咗,燒完好入味,撈飯食一流!個醬汁入邊仲有啲蘋果,我哋最後拎埋嚟燒😆😆極上一口牛(單點) $88我哋兩隻大食積怕唔夠食,所以單點左一份一口牛,份量都算多,全部大大粒,比起其他牛肉,一口牛就要花多少少時間逐邊去燒,平日出街食一口牛好怕煮得太熟,又或者燒到出面熟哂裡面重好生🤪自己燒就可以控制返,食落口一啲都唔un👍🏻定食跟餐會有埋熱飲,又或者可以加

嚴選封門柳定食 $98

壺漬果味牛肋條定食 $88

極上一口牛(單點) $88

定食跟餐會有埋熱飲,又或者可以加錢飲特飲,我哋就試咗一杯奇異果沙冰,酸酸甜甜咁☺️☺️

石燒個爐比起平時食燒肉個火冇咁猛,可以慢慢燒慢慢食慢慢玩😆😆呢度除左石燒之外重有其他丼、鳥冬、蛋包飯、拉麵、沙律😍款式都幾多,下次可以再嚟試過!
2021-05-07 45 views
♥️朋友介紹呢一間牛匠石燒😍話味道唔錯,店內款式都有多款和牛套餐選擇,位於尖沙咀金馬倫道,地點真係好方便‼️🥰店舖內環境充滿日式風格😨今次分別同男朋友試咗兩個唔同和牛嘅套餐,睇吓邊個好味啲先💕..▫️ 【石燒A4和牛肉眼定食】$268⭐️強烈推薦⭐️呢一款石燒A4和牛肉眼定食,包括有麵豉湯、前菜、白飯😍單睇賣相就已經覺得好吸引,肉既花紋好靚,顏色都好粉嫩,如果鍾意入口即溶嘅感覺,呢一個真係可以滿足到你嘅食慾💕口感好嫩,好軟腍🥰而且真心覺得佢調教兩個醬汁都好食,分別係柚子檸檬汁同生薑芝麻汁,令成個口感錦上添花,更加惹味😚👏🏻👏🏻..▫️ 【石燒A3和牛西冷定食】$218⭐️強烈推薦⭐️ 石燒A3和牛西冷定食同樣都係包括有麵豉湯、前菜、白飯💕呢一款同樣和牛嘅質素都好好,顏色花紋一睇就知道唔錯😍呢一款雖然冇入口即溶嘅感覺,但係肉味相反就覺得濃郁啲,而且牛脂味都幾濃郁,而且麵豉湯都別出心裁,玉子豆腐好似花朵咁樣,令人賞心悅目😍同埋牛蒡前菜都同樣爽口入味♥️而呢一款定食相比起上一款更加性價比高!同樣都非常之推介😎..▫️ 【芝士奶蓋四季春】套餐+$12呢一款芝士奶蓋四季春💁🏻‍♀️味道就比較遜色少少,茶味同埋芝士奶蓋

▫️ 【石燒A4和牛肉眼定食】$268

▫️ 【石燒A3和牛西冷定食】$218

▫️ 【芝士奶蓋四季春】套餐+$12
呢一款芝士奶蓋四季春💁🏻‍♀️味道就比較遜色少少,茶味同埋芝士奶蓋都唔係好突出,不過價錢都真係好抵,又夠大杯,所以冇投訴😆
▫️ 【荔枝鮮檸】套餐+$12
呢一款比起芝士奶蓋四季春,味道更加可口,酸酸甜甜好開胃,檸檬比荔枝味更加突出,味道開胃消滯,不俗♥️
2021-05-06
$260 (Lunch)
  • 石燒A4和牛肉眼定食
2021-04-25 1607 views
想不到尖沙咀鬧市也有平價的石燒餐廳,最便宜只需$98。店內裝修充滿日本的風格,使用日式石燒爐。衛性也頗講究,有一次性酒精消毒餐具包含有一片消毒紙巾,還有即棄圍巾及口罩袋提供。吉列草飼牛肉眼定食 - $108牛扒表面雖炸至金黃色,但入面依然是生的。草飼牛肉質較富嚼勁,但肉眼位置油花豐富,中間有明顯的油脂,口感軟腍,正好得到平衝。吉列牛扒切成厚塊,客人可以在鐵板上將牛肉煎至喜歡的生熟度。配前菜、白飯及味噌湯,特別一提味噌湯除了昆布外,還有兩粒半切花的玉子豆腐。一口牛肉定食 - $98牛肉粒口感豐富,油脂分佈平均,牛味濃郁,一口咬落有爽口嫩滑的口感。牛肉粒可能略為大粒,較難燒得熟透,侍應好細心幫忙剪成半粒。而每份套餐配一粒肥膏用來塗上天然油脂於爐上,多餘油脂可放那粒磨菇吸收。和風芥末脆牛舌 +$15切開五六片,份量意外的多。牛舌炸得外表香脆,入面非常綿密軟嫩。微甜的沙律醬略帶芥末醬微辛辣,底部還有些椰菜絲。日式餃子 +$15外皮薄脆焦黃,咬起來口感爽脆,裡面是新鮮的豬肉白菜餡。士多啤梨沙冰 +$15沙冰打得很綿密,伴以的士多啤梨汁成份較多,味道濃郁。上面還有層奶蓋,芝士味濃而不膩,口感超香滑

吉列草飼牛肉眼定食 - $108

一口牛肉定食 - $98
和風芥末脆牛舌

和風芥末脆牛舌 +$15
日式餃子

日式餃子 +$15
外皮薄脆焦黃,咬起來口感爽脆,裡面是新鮮的豬肉白菜餡。
士多啤梨沙冰&草莓乳酸
士多啤梨沙冰

士多啤梨沙冰 +$15
沙冰打得很綿密,伴以的士多啤梨汁成份較多,味道濃郁。上面還有層奶蓋,芝士味濃而不膩,口感超香滑。
草莓乳酸

草莓乳酸 +$15
草莓味道香香的,帶點乳酸的微酸感,還有真士多啤梨的切粒。
2021-04-25
Lunch
現在生活慢慢穩定下來,開始可以享受不同美食!🌮🍟🍕每星期一定有一次外出食飯🥢可以一齊享受美食既同時,又可以傾下偈,享受二人時光!🥂-這晚來到尖沙咀,看到牛匠石燒!🔥🥩這間已經不少人在輪侯了! 看到也好想試一試呢!🥳而且都好耐無食過日式燒肉!晚市也有好多不同選擇🙌🏻有不同類型的燒肉,以牛來說也有不同的部份,當然都有牛以前好多的選擇!📖而且當點了肉類後,更可加配一些飯同烏冬,價錢都好驚喜同相宜呢!😍😍-看到五花百門的燒肉,真係好難選呀!🍴最後還是選了牛肉呢!🐮🥩🥩我們分別點了厚切特上牛舌同鹽燒特選牛肉,另外也加配了$38 有加配味素飯,湯,温泉蛋🥚🍚🍱所以連同燒肉份量十足,價錢也充滿驚喜!🍬-燒肉方面,會配上一個小小的燒肉鍋,好精緻,🥢讓你慢慢料理!厚切特上牛舌的口感係好JUICY 及厚實😋每一啖口感都好豐富呢!但由於肉質較厚實,都需要多少少時間料理呢😘-而鹽燒特選牛肉剛較薄身🔥而且有較豐富的調味,好惹味呢😍而且肉身較薄,相對都好易處理!值得一題是肉類份量也不少,即使男士食應該都好足夠! 所以更加分!💯-而且味素飯🍚就禁食都好好食呀! 好鍾意!溫泉蛋蛋我個人好喜歡可以沾一些肉類或者飯一齊食
現在生活慢慢穩定下來,開始可以享受不同美食!🌮🍟🍕
每星期一定有一次外出食飯🥢
可以一齊享受美食既同時,又可以傾下偈,享受二人時光!🥂
這晚來到尖沙咀,看到牛匠石燒!🔥🥩
這間已經不少人在輪侯了! 看到也好想試一試呢!🥳
而且都好耐無食過日式燒肉!
晚市也有好多不同選擇🙌🏻
有不同類型的燒肉,以牛來說也有不同的部份,
當然都有牛以前好多的選擇!📖
而且當點了肉類後,更可加配一些飯同烏冬,
價錢都好驚喜同相宜呢!😍😍
看到五花百門的燒肉,真係好難選呀!🍴
最後還是選了牛肉呢!🐮🥩🥩
我們分別點了厚切特上牛舌同鹽燒特選牛肉,
另外也加配了$38 有加配味素飯,湯,温泉蛋🥚🍚🍱
所以連同燒肉份量十足,價錢也充滿驚喜!🍬
燒肉方面,會配上一個小小的燒肉鍋,好精緻,🥢
讓你慢慢料理!
厚切特上牛舌的口感係好JUICY 及厚實😋
每一啖口感都好豐富呢!
但由於肉質較厚實,都需要多少少時間料理呢😘
而鹽燒特選牛肉剛較薄身🔥
而且有較豐富的調味,好惹味呢😍
而且肉身較薄,相對都好易處理!
值得一題是肉類份量也不少,
即使男士食應該都好足夠! 所以更加分!💯
而且味素飯🍚就禁食都好好食呀! 好鍾意!
溫泉蛋蛋我個人好喜歡可以沾一些肉類或者飯一齊食!🥳🥳😘
最滿足呀!
而除了兩款主食,我仲點了炸芝士年糕🧀🧀
本來就好喜歡食,熱辣辣上枱超過滿足!
濃濃的芝士味配上糕,真係好鍾意呀!
而且牛匠石燒的服務很好🎉
服務員好細心關注我們的需要,
仲會教我們如何燒肉, 更有圍裙附上,
好細心的餐廳呢! 推薦!✅
好好享受的晚上,讓自己充滿力量,準備新的挑戰! ✨🌟
鹽燒特選牛肉
味素飯
味增湯
炸芝士年糕
2021-03-28 2143 views
我同朋友去尖沙咀行街,經過呢間主打石燒牛嘅餐廳,外面企滿人,仲隱約聞到肉香😌 我哋都要試吓。 餐廳裝潢行和風🇯🇵,座位寬敞舒適。打開餐牌,原來唔止和牛,仲有其他肉類、海鮮🦐、小食等,好多選擇。飲品(沙冰、芝士奶蓋、乳酸等)選擇亦是出奇地多🤩整體價錢都好抵食🤩石燒A4 和牛肉眼定食 ($248)牛魔王嘅我見到個塊,顏色粉嫩,油花靚到爆嘅A4和牛,已經流晒口水🤤。 仲好大塊😍 每人一個石燒鍋,睇住和牛嘅油脂慢慢燒出嚟,好香🤤 和牛肉質嫩滑,濃郁牛肉味,仲入口即化😋 厚切牛舌拼牛五花定食($98)燒厚切牛舌口感軟脆有彈性。 牛五花色澤紅潤,脂肪肉比例分明。牛五花食落口感Q彈,味道香濃,油脂豐盈。定食包前菜、白飯及味噌湯,而湯入面竟然有一大粒玉子豆腐,仲切成水母咁😆 好味又得意🔥桂妃美顏茶(紅棗桂圓) (+$10)🔥暖心蜂蜜生薑茶(+$10)估唔到石燒牛餐廳入會提供咁養生嘅飲品,可見真係對客人好有💗 飲完成個人舒服😌又暖笠笠

整體價錢都好抵食🤩

石燒A4 和牛肉眼定食 ($248)

厚切牛舌拼牛五花定食($98)

🔥桂妃美顏茶(紅棗桂圓) (+$10)
🔥暖心蜂蜜生薑茶(+$10)

• 石燒A4和牛肉眼定食
  • 厚切牛舌拼牛五花定食
  • 桂妃美顏茶
  • 暖心蜂蜜生薑茶
2021-07-09 23 views
一個長lunch ,我地揀去食牛😆呢間牛匠地點方便,座位寬敞👍🏻環境舒服揀左午餐1. 食特選牛定食 加配肉醬鍋巴2. 嚴選風門柳定食加配溫泉蛋沙律首先要石面用淘上牛脂肪,再燒牛但我自己想香d得所以都地牛脂肪放上牛上面燒😌好快熟所以要專心d燒,建議5成熟再等一陣食會好啲驚喜係肉醬鍋巴,肉醬好香+沙律醬味道更豐富又多可以撈飯食*佢個麵豉湯好特別,舊豆腐切左一條條 几得意飲品佢哋用膠杯,好大杯😆我哋似唔哂可以拎住行街飲唔錯 價錢合理 環境ok 會encore😚
一個長lunch ,我地揀去食牛😆
呢間牛匠地點方便,座位寬敞👍🏻環境舒服

揀左午餐
1. 食特選牛定食 加配肉醬鍋巴
2. 嚴選風門柳定食加配溫泉蛋沙律
首先要石面用淘上牛脂肪,再燒牛
但我自己想香d得所以都地牛脂肪放上牛上面燒😌
好快熟所以要專心d燒,建議5成熟再等一陣食會好啲
驚喜係肉醬鍋巴,肉醬好香+沙律醬味道更豐富[愉快]又多可以撈飯食
*佢個麵豉湯好特別,舊豆腐切左一條條 几得意

飲品佢哋用膠杯,好大杯😆
我哋似唔哂可以拎住行街飲

唔錯 價錢合理 環境ok
會encore😚
2021-07-06 21 views
2021-07-06_1這間位於尖沙咀的牛匠石燒,午市時間除了有定食及拉麵外,還有多款石燒定食,價錢都是由幾十元起。石燒定食全部都跟了麵豉湯及牛蒡。厚切牛舌拼牛五花定食每人一個石燒爐,自己燒自己食,先搽上些牛油脂預熱,之後就可以放牛肉上去燒。厚切牛舌燒至四面燒焦,入口爽彈有口味。牛五花肉質嫩腍,而且牛肉味濃郁,薄薄一片很快燒熟。吉列草飼牛肉眼定食外層炸至金黃,但肉眼只有一成熟,所以要再翻燒至個人喜好的熟度,我就將兩面燒至變色,再燒一燒吉列兩面,入口還帶點香脆,肉眼較有咬口但肉味濃。肉醬鍋巴味道跟西式肉醬相似,鍋巴香脆。吉列炸蝦炸蝦粉漿很薄,新鮮即叫即炸,香脆爽口。菊花黑枸杞&白桃西柚菊花味道清新,加上黑枸杞補眼,味道清甜。西柚味比較突出,果香味十足。
2021-07-06_1

石燒定食全部都跟了麵豉湯及牛蒡。
厚切牛舌拼牛五花定食

厚切牛舌燒至四面燒焦,入口爽彈有口味。

牛五花肉質嫩腍,而且牛肉味濃郁,薄薄一片很快燒熟。

肉醬鍋巴
味道跟西式肉醬相似,鍋巴香脆。

吉列炸蝦
炸蝦粉漿很薄,新鮮即叫即炸,香脆爽口。

菊花黑枸杞&白桃西柚
2021-07-06 20 views
第二次黎都係有驚喜🙈今次係第二次黎,對上第一次黎覺得幾好食,所以今次黎試下其他野今次叫左個石板燒lunch set,特選牛肉定食。d肉真係好嫩,而且好容易燒,同埋係我比較喜歡嘅厚度,基本上每塊(4面)燒1-2分鐘就搞掂,所以真係好容易燒。另外仲叫左杯野飲,桂花四季春,有奶蓋係上面,唔會好甜,配埋野食一齊飲真係好fresh。然後我朋友叫左個厚切牛舌拼五花定食,原本一開頭我以為厚切味道不如薄切,但係好有驚喜,厚切牛舌唔會好un,反而覺得好juicy 同埋好嫩口,容易咬👍🏻👍🏻非常推介
第二次黎都係有驚喜

2021-07-04 34 views
潮流興食石燒,咁我當然唔執輸啦。牛匠石燒開喺尖沙咀人來人往嘅金馬倫道,晚飯時間仲要等位,好彩攞到滿座前嘅位置 🔔餐廳座位有點迫🔔餐廳會提供圍裙幫助阻擋油煙🔔石燒可單點可跟餐,跟餐配搭都很多選擇 嚴選封門柳 ($108)💕封門柳緊貼住牛嘅橫隔膜,係一隻牛肉味最濃嘅位置。今次我叫嘅封門柳脂肪同肉都好均勻,肉質超級林同好食😂 厚切特上牛舌Combo ($128)厚切牛舌係呈條狀,第一次見咁嘅形狀嘅牛舌,不過由於牛舌太厚,變得好難咬😭好彩都有幾塊薄切牛舌 粉紅比堅尼(白桃西柚)好抵飲,又足料,有加入西柚肉,令成件事加咗分,又大大杯👍藍梅巨峰少少香精味,不過都可以接受嘅

🔔餐廳座位有點迫
🔔餐廳會提供圍裙幫助阻擋油煙
🔔石燒可單點可跟餐,跟餐配搭都很多選擇

嚴選封門柳 ($108)💕

封門柳

厚切特上牛舌Combo ($128)

粉紅比堅尼(白桃西柚)
好抵飲,又足料,有加入西柚肉,令成件事加咗分,又大大杯👍
藍梅巨峰
少少香精味,不過都可以接受嘅

Dinner
  • 封門柳
2021-07-04 30 views
係尖沙咀剪完頭髮💇🏻‍♀️,就周圍行吓,睇吓食咩晚餐,行過一間日式餐廳好似幾唔錯👀,仲有石燒添,又有得玩又有得食,諗都唔諗,就入去😆。今次同行嘅有也米媽👩🏻同呀妹👧🏻,三個人就決定叫個二人餐加個石燒。餐廳好貼心👍🏻,會提供圍裙比客人,以防石燒嘅時候被油濺到。-🍴二人餐($568) - 包括咗:1️⃣香煎吞拿魚去黑魚子醬沙律🥗(2客) - 有少少柚子蜜和黑魚子醬係吞拿魚上面,沙律酸酸微微,幾開胃,不過吞拿魚就普通。2️⃣和牛肩肉拼極上一口牛🐮 - 石燒系列3️⃣鹽燒有頭大虎蝦🦐(2隻) - 好好食!餐廳會已經開咗邊,蝦肉好易就食到。蝦肉入味得嚟又好彈牙,好新鮮!4️⃣汁燒牛小排🐮 - 石燒系列5️⃣日式清酒煮大蜆🍶 - 依個都好好食!湯底會飲到酒香味,除咗大蜆,仲有唔少嘅菌類同洋蔥,全部都好入味!6️⃣醬油湯稻庭烏冬🍜(2客) - 烏冬唔會煮太耐,口感唔錯,都幾好食!但相信其他餐廳都會食到,所以唔會去到驚喜。7️⃣粉紅比堅尼🥤(白桃西柚)(+$12) - 有少少中伏,飲落去,有啲藥水味,唔係好飲到有白桃。8️⃣雪芝茉莉蜂蜜🥤(+$12) - 茉莉蜂蜜加奶蓋都好難會伏。奶蓋唔同其他地方,係偏甜,無芝士味,重奶味多啲。茉莉茶
🍴二人餐($568) - 包括咗:
2️⃣和牛肩肉拼極上一口牛🐮 - 石燒系列
4️⃣汁燒牛小排🐮 - 石燒系列
8️⃣雪芝茉莉蜂蜜🥤(+$12) - 茉莉蜂蜜加奶蓋都好難會伏。奶蓋唔同其他地方,係偏甜,無芝士味,重奶味多啲。茉莉茶好香,加埋蜂蜜一流!
9️⃣瓔花漬拼焦糖布甸和果子🍡(2客) - 1客有2粒和果子,啡色嘅係焦糖布甸味,外皮係焦糖,包住布甸味嘅吉士,有啲甜。而另一粒係普通豆沙餡嘅和果子,無咁甜。
🍴嚴選封門柳🐮($108) - 石燒系列,每一款都好好食!係咁多款牛肉入邊,也米媽👩🏻就最鐘意和牛肩肉,特別係油脂分布同口感。
2021-07-03 39 views
經過過幾次都好多人排隊,決定要食果日竟然唔駛排😂我地2個人分別叫左1個和牛1個普通牛小排套餐set去share,牛小排正正常常,和牛就非常好食😋😋😋啲油花好正,唔捨得燒太快驚食晒🤪 另外佢個飯素撈飯估唔到咁好食!好味到齋食飯都得!同埋如果like左餐廳ig會多個甜品送。塊石都幾好火,啲牛2邊燒10秒就食得好好味既飯素撈飯
經過過幾次都好多人排隊,決定要食果日竟然唔駛排😂

塊石都幾好火,啲牛2邊燒10秒就食得

好好味既飯素撈飯
2021-07-01 26 views
之前都嚟過牛匠石燒😋食過覺得佢嘅肉夠晒高質同埋性價比又高朋友一講想食韓燒就即刻諗起嚟呢度😌-#鹽燒牛肋骨肉拼豬肋條定食 $98牛肋骨好腍 夠晒牛味 而且油脂分布亦都好平均而且豬肋條唔硬🥓 成個set份量適中隨餐仲附送麵豉湯最特別湯內有一朶切咗花嘅玉子豆腐-#吉列草飼牛肉眼定食 $128呢個set 係其他餐廳比較少見因為外邊有啲吉列脆皮包住牛肉 燒起來卜卜脆🥩牛肉又好腍 中間仲有一層脂肪 肉質豐腴職員仲教左個小技巧 將肉個面放上石面 咁就唔會燒焦吉列皮-#鹿兒島一口牛 +$18大食嘅我地加多個小食share 一口牛細細粒 一口一啖份量大細啱啱好 肉質鮮嫩-#奇異果沙冰 +$15奇異果沙冰飲落甜甜酸酸🥝頂層仲有芝士奶 撈埋一齊就更加好味-#草莓乳酸 +$15入面有切碎嘅草莓 非常解渴🍓-餐廳仲提供一次性酒精消毒餐具包同圍裙非常衛生 仲唔怕d油彈到件衫店員亦都非常細心講解點燒先好食又有得食又有得玩 真係好抵👍🏻-📍牛匠石燒 (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖
之前都嚟過牛匠石燒😋

#草莓乳酸 +$15
入面有切碎嘅草莓 非常解渴🍓
店員亦都非常細心講解點燒先好食
又有得食又有得玩 真係好抵👍🏻
📍牛匠石燒 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖
2021-06-30 42 views
因為我見到我朋友post 相,見到個樣好吸引所以同個朋友去試吓。入到去環境,裝修都好好,侍應好有禮貌,坐低一陣,我哋都決定唔到食咩,因為樣樣都想試,所以叫侍應介紹一下,佢好耐心介紹比我地,仲唔會好heartsell 怕我地叫太多食唔哂,最後我哋叫左個拼盤和牛跟一個飯餐,個飯餐有一大碗飯、溫泉蛋、麵豉湯(入面個豆腐好有心思切到好似花咁❤️),仲叫左兩杯野飲(黑杞子茶,生薑蜜)我地中女所以叫熱飲,味道好好,唔係hea 沖。牛肉放面基本上每一件都好有肉味,我地食到停唔到,但我哋又唔記得邊隻最好食,所以再叫左個牛舌同吉列牛扒。
2021-06-29
2021-06-30 34 views
約咗一名閨蜜補足生日,一到咗服務員就會喺門口幫我接走個蛋糕放雪櫃,之後見到我朋友已到,就點咗餐,餐具係一套套封死的消毒餐具,準備上菜都會有服務員幫助,教導我哋點樣去燒,點樣先可以最好味。啲肉質超級新鮮,員工服務超好,好nice,之後推介一款好啱我哋兩個女仔飲嘅啫喱酒,唔會好濃烈又好飲,啱嗮夏天。和牛非常新鮮,油脂分佈好均衡,如果d肉燒到好多油,隔離塊蘑菇記得係用嚟索油㗎不過如果你想食,都可以食咗佢嘅。啲小食都好好味,下次都會帶家人嚟食!
  • 厚切牛舌拼牛五花定食
  • 吉列草飼牛肉眼定食