2020-02-01 1217 views
繼續搵有啲咩好食,呢間都係我其中想食之一。以為2個walk in都會有位,原來都幾滿下,都係打定電話啦。間鋪唔大,坐得廿幾三十人(?)。周圍都係被「車」包圍住,店内都有播音樂,唔算嘈,傾計都聽到嘅。堂食加埋服務就會貴啲,但外賣自取其實幾抵。前菜可以揀沙律或湯。湯都幾好飲,有片包,呢片包都香。沙律唔錯,有水牛芝士。我哋都係叫呢個,Parma Ham 配卡邦尼意粉,122元,份量好好,意粉汁收得好好,唔會好水,而ham同菇都ok。最驚喜係餐牌上任何飲品都可以揀,呢個我都幾like,無限制。我要左magic,即係latte但double milk,味道都幾好。加25元有件,決定好好對自己。藍莓芝士蛋糕同芝士蛋糕,好味道,甜度剛好,芝士幾濃,餅底都ok。
繼續搵有啲咩好食,呢間都係我其中想食之一。

間鋪唔大,坐得廿幾三十人(?)。

堂食加埋服務就會貴啲,但外賣自取其實幾抵。

前菜可以揀沙律或湯。湯都幾好飲,有片包,呢片包都香。

沙律唔錯,有水牛芝士。