次次都去cafe,唔通次次都想去cafe咩~ 有時想搵間chill啲有情調啲嘅餐廳真係唔容易😗特別係港島食西餐,荷包成日都會大出血😢餐廳環境較暗 樓底高,西式裝修 幾靚同浪漫。但注意‼️座位偏密,私隱度較低同比較嘈‼️整體氛圍好熱鬧,慶生嘅時候會播生日歌,全餐廳嘅人都會一齊慶祝。🌟House Mussels-1kg ($425)有幾個味揀,最後揀咗最保守嘅招牌忌廉。5個女仔食啱啱好,青口味道唔錯而且size都ok大,值得叫。🌟Classic Steak Frites ($325)牛扒上到黎已經切好晒👍🏻一啲都唔韌。幼身薯條似係即炸,仲熱辣辣,抵食🤣不過點果個蛋黃醬俾太少啦。🌟 Lobster Risotto ($325)有個原隻龍蝦🦞擺係到,賣相係靚仔嘅。好味但蕃茄味>龍蝦味,感覺差咁啲。見個賣相咁好睇,就原諒佢啦😁

🌟House Mussels-1kg ($425)

🌟Classic Steak Frites ($325)

🌟 Lobster Risotto ($325)