👨🏻‍🍳午市優惠餐 A $298👨🏻‍🍳前菜日式茶碗蒸香煎三文魚海中蝦帆立貝美國安格斯牛肉薄燒季節野菜白飯湯甜品🔸三百蚊可以食個鐵板燒?的確唔係好多地方做到,而且仲要質素唔錯,食材絕對係上乘👍🏻前菜水雲菜係酸爽嘅醋物,開胃之極😙然後茶碗蒸係蟹肉同蛋,軟嫰鮮甜🥰🔸主角就係香煎三文魚+海中蝦+帆立貝,每樣食材都處理得啱啱好,三文魚肉嫰香,帆立貝彈牙❤️最有驚喜係蝦肉,好少食到咁鮮嘅蝦,水準好高😝成碟仲用咗一個蝦膏嘅汁做調味,提升晒成個鮮味!🔸安格斯牛肉薄燒包住蔥等等,按我要求整到五成熟,咬落去牛香味十足,又嫰又脆👍🏻🔸整體而言,$300嘅價錢食到呢個水準嘅鐵板燒絕對值得一試,餐廳仲有房外座位,幾啱包場又玩又食😎
👨🏻‍🍳午市優惠餐 A $298👨🏻‍🍳
前菜