依間嫲嫲辣辣有3間分店,分別係尖沙咀同深水埗,主打麻辣乾鍋,午市乾鍋有4款鍋底選擇(香辣,麻辣,孜然,蔥爆),而辣度側有5個程度選擇(微辣,小辣,中辣,大辣,火爆辣),午市套餐奉送白飯及罐裝汽水/豆漿。——————————————♥———————————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 一上菜,同朋友兩個嘩左聲,小辣都咁多辣椒🌶️實辣死,點知相當溫和,比起三哥十小辣總要輕微,下次可以叫中辣/大辣。♥️ 自選乾鍋 麻辣小辣 $69朋友揀左五花腩、肥腸、鮮茶樹菇,五花肉比較乾身,茶樹菇吸味一流,極力推薦肥腸👍🏻,每一舊肥腸都夠入味,冇豬臊味,表皮脆香,令人有種食完想再食既衝動。♥️ 自選乾鍋 麻辣小辣 $69我就揀左牛肉片、豬頸肉、黑木耳,份量都幾多,牛肉片同豬頸肉唔吸味,只係食到醃肉既味道,咸左小小,黑木耳就係精粹,放係底吸哂麻辣汁精華,送飯一流🤤。- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

♥️ 自選乾鍋 麻辣小辣 $69

♥️ 自選乾鍋 麻辣小辣 $69