【哥爾夫球場內的隱世餐廳|💛花火洋食】「花火」系列嘅餐廳相信唔少朋友都search過甚至支持過,今次去咗屯門高爾夫球場睇場,原來裡面都有一間「花火洋食」,有隱世文青小店感覺,亦有戶外部分,日頭嚟相信會幾舒服。於露天停車場泊好車,行2分鐘左右會見到一間小屋餐廳,沿途望到綠油油嘅發球區,未有得飛嘅我係呢刻會有少少自駕遊感覺。食咗咩?簡簡單單唔使諗嘅2人餐:💛前菜餐湯前菜x2,份量都幾多💛羊鞍店員幾細心咁問羊嘅熟度,今次我點咗5成熟,都真係幾淋,另外好喜歡有羽衣甘藍做配菜,薯蓉都好香好好食。💛大啡菇意大利燴飯朋友唔想食咁多肉,見到呢個意大利燴飯就啱晒佢喇!目測無肉,適合想食清啲或走肉朋友。💛芝士蛋糕🍰好多二人set嘅甜品蛋糕都係好迷你,幾驚喜係今晚甜品竟然係兩件cake, 原庄3角size! 我哋揀咗芝麻味和柚子芝士味,我哋都喜歡柚子口味,酸酸甜甜好清新。💛飲品成壺上嘅茶, Coffee餐廳仲提供唔少優惠畀打完哥爾夫球嘅朋友、區內區民及不同類業界人士。
【哥爾夫球場內的隱世餐廳|💛花火洋食】

💛羊鞍

💛大啡菇意大利燴飯

💛芝士蛋糕🍰

💛飲品
成壺上嘅茶, Coffee

2022-12-29
Type of Meal