2020-04-06
雖然間餐廳已經開左好幾年,但其實今次係我第一次到訪🙈 餐廳裝修偏向美式vintage風格,山道分店座位很少,通常都要等位⚠️⠀⠀我地叫左一份三文治,一份薯條,同一杯奶昔share,真係名副其實肥仔餐✨⠀⠀Crazy! Cheers! Cheese! ⠀痴線芝士痴住芝士治 $78⠀兩塊紅菜頭麵包夾住超級多芝士呀!紅色麵包非常吸睛,不過實際上無咩紅菜頭味道。除左有好多好多芝士之外,仲有一層pesto醬,味道就唔會太單調啦。芝士愛好者一定會中意架啦,不過講真食多左會膩。總結:芝士就肯定好食架啦,不過味道上唔算有驚喜,因為就係芝士味。🧀⠀⠀Cheese Steak Fries⠀美國西冷牛扒薯條 $82⠀薯條上面灑左少少辣椒粉調味添,所以就算無醬同芝士既地方,薯條都唔會無味🍟 上面芝士份量都幾多,牛扒呢,就無咩牛味既🤣🐄🙅🏻♀️ 醬汁偏甜,同芝士都幾match。整體我覺得味道上有驚喜,但芝士凍得好快真係差少少🥺無辦法啦~⠀⠀Caramel Peanut Butter Real Bacon Milkshake⠀王者焦糖花生醬真脆煙肉 $69⠀milkshake非常creamy,接近雪糕既質地,所以用
Crazy! Cheers! Cheese! ⠀
痴線芝士痴住芝士治 $78⠀
Cheese Steak Fries⠀
美國西冷牛扒薯條 $82⠀
王者焦糖花生醬真脆煙肉 $69⠀
milkshake非常creamy,接近雪糕既質地,所以用飲管好難吸😂 不過味道上有少少失望,因為花生味唔算濃🥜,可能我太重口🤯 裡面都算多bacon,不過略嫌無乜油香味🙈 整體我喜歡fiveguys既peaunut butter bacon shake多啲🙈⠀
No Milkshake No Life⠀
西環石塘咀山道31-37號地下A舖⠀